You are here: Home » Haberler » Yağmur Fuarcılık ve FASD’ den güç birliği: PACK-IST

Yağmur Fuarcılık ve FASD’ den güç birliği: PACK-IST

e-Posta Yazdır PDF

FASD, Fleksibıl Ambalaj Sanayicileri Derneği, Türkiye’deki fleksibıl ambalaj sektörünü bir bütün olarak gelişmesi için çalışan ve sektördeki üretici firmaları dünya pazarının önde gelen tedarikçileri arasına sokmayı hedefleyen sektörel bir yapıdır. 2005 yılında kurularak Türk Fleksibıl Ambalaj Sanayi’nin ulusal ve uluslararası platformda tüm üyelerini başarıyla temsil etmektedir.

Yağmur Fuarcılık ve FASD, tanıtım alanında, 2012 yılında işbirliğine giderek “Fleksibıl Ambalaj Fuarı’nı” projelendirmiştir.

Yağmur Fuarcılık ve plastik ambalaj sanayicileri içinde önemli bir gücü temsil eden FASD ile yapılan güç birliği neticesinde, fuarın katılımcı yapısı, Türkiye ve dünyanın önde gelen firmalarıyla “Teknoloji & Tasarım ve Üretim Büyüklüğü” açısından oldukça önem kazandı. İhracatta ve büyüklükte İlk 1000 sanayi kuruluşu içine giren pek çok FASD üyesi olması ayrıca sevindirici bir durumdur. Tüm bunlar, PACK-IST Fuarı’nın, yakın gelecekte yakalayacağı ivmeye ve büyüklüğe temel kazandırmaktadır.

Plastik & Ambalaj Teknolojisi Dergisi ve PACK-IST güçbirliği

Yağmur Fuarcılık, 19 yıldır yayınlanan Plastik&Ambalaj Teknolojisi Dergisi ve PACK-IST Fuarı’nın gücünü birleştirerek uluslararası alanda 90 ülkede, yurt içinde, Edirne’den Kars’a 81 ilde fuarın bilinirliğini arttırdı ve ziyaretçiler açısından çekim merkezi olmasını sağladı. PACK-IST Fuarı, yayıncılık ve uzmanlık çalışmalarının desteğiyle sağlam bir eksende güçlenirken ulusal ve uluslararası alandaki tanıtım-iştirak olanaklarını ve çekim gücünü daha da artırmış oldu.