You are here: Home » Haberler » Tanıtımda Hedef Kitleye Direkt Ulaşıldığından Ticari Verimde Büyük Başarı

Tanıtımda Hedef Kitleye Direkt Ulaşıldığından Ticari Verimde Büyük Başarı

e-Posta Yazdır PDF

 

Sanayisi Gelişen İllerden Alım Heyetleri

Metal makine teknolojisini, endüstriyel tasarımı ve endüstriyel kontrolü aynı çatı altında birleştiren 3T Fuarı’na doğrudan yatırımcı ve talepkar firmaları çekmek amacıyla sanayisi gelişmiş illerden ücretsiz otobüs servisleri düzenleniyor.

KOSGEB Müdürlükleri, Sanayi ve Ticaret Odaları ve çeşitli Meslek Odaları ile işbirliği yapılarak düzenlenen organizasyonlarda sanayici heyetlerinin fuar katılımcıları ile buluşması sağlanıyor. Otobüs servislerinin gerçekleştirildiği bazı iller ise şöyle: Konya, Adapazarı, Kayseri, Gaziantep, Ankara, Karabük, Bursa, Uşak, Denizli, Isparta, Balıkesir, Eskişehir, Aydın, Çanakkale, Mersin, Adana, Kırklareli, Fuarın yurtiçi ve yurtdışında yapılan tanıtımları Bilecik, Karaman ve Kütahya. profesyonel ziyaretçi sayısını da arttırıyor. 3T Fuarı 2012 yılındaki son organizasyonunda 42 ilden ve 15 ülkeden toplam 8 bin 620 ziyaretçiyi ağırladı. Özel olarak yapılan birebir tanıtımlar fuara hem yurtiçinden hem de yurtdışından sıcak talebe sahip çok sayıda sanayicinin odaklanmasını sağladı.

Böylece fuarın ticari verimliliği ve hacmi oldukça artmış oldu. Fuar katılımcılarına, direk ticari bağlantı ve satış, potansiyel satış, portföy geliştirme, mevcut müşteri ilişkilerini pekiştirme, marka oluşturma ve yeniliklerini sunma fırsatı verdi; ziyaretçiler ise en son teknolojileri görme, aynı ürün grubunda farklı birçok firmanın marka ve ürün çeşitliliğini; teknoloji, tasarım ve fiyat olarak kıyaslayabilme fırsatı yakalamış oldular.