You are here: Home » Haberler » Enternasyonel Gravür İPAF 2013 ve PACK-IST 2013’de

Enternasyonel Gravür İPAF 2013 ve PACK-IST 2013’de

e-Posta Yazdır PDF

Fleksibıl ve Sigara Ambalajı için Gravür Baskı Silindirleri üreten ENTERNASYONEL GRAVÜR A.Ş.  IPAF’13 PACK-IST fuarında ürünlerini sergiliyor. Hızlı hizmet, güçlü iletişim anlayışı ile; müşteri memnuniyetini ön planda tutarak; 1997 yılından beri üretim gerçekleştiren Enternasyonel Gravür A.Ş. Nisan 2013 tarihinde devreye aldığı Lazer Gravür hattı ile sektöründe Türkiye’deki firmalar arasında bir adım öne çıkmıştır.

Spray Coating, Laser ve Chemical Etching prosesleri ile kalite ve hassasiyetin ön planda tutulduğu Tobacco sektöründe de önemli bir teknolojik atılım yapmıştır. Aynı zamanda direk lazer prosesi ile emboss silindirlerini de ürün portföyüne eklemiştir.  Yeni yatırımla birlikte sigara silindiri üretim kapasitesini yıllık 20.000 adede çıkarmıştır.

Krom sökme,  torna ve taşlama,  yağ alma,  alkali bakır kaplama, yüzey taşlama ve parlatma, 25.000 hücre/s hızına sahip son teknoloji gravür işleme, otomatik kalite kontrol,  otomatik robotik silindir istifleme, merkezi kimyasal ünitesi, atık su arıtma ve krom kaplama işlemlerini yeni yatırımı olan ileri teknoloji “Tam Otomatik Silindir Üretim Hattı”  ile insansız gerçekleştiren Enternasyonel Gravür A.Ş.; yıllık toplam 60.000 silindir üretim kapasitesine sahiptir.